Arrangementer


Arrangementer

Her på siden kan du følge lidt med i klubbens seneste afholdte arrangementer. Nye arrangementer vil typisk blive annonceret på forsiden og i kalenderen.

Årets Ølrally løb af stablen 6. november

 

Den årlige kåring af Ulstrups bedste brygger blev afholdt fredag den 6. november 2015 med over hundrede gæster i Restaurant Gudenaaen centralt i Ulstrup by.


Hovedkonkurrencen i år var amerikansk øl. Det vil sige at der udelukkende måtte bruges amerikansk humle og gær til øllet.


Årets konkurrence blev vundet af vores nye bryggerkomet Peter Liseborg.


Per Holm, Brian Pihl, Bjarne Zimmer og Torben Markussen deltog også hver med et bryg, hvilket sikrede et utroligt højt niveau til glæde for de fremmødte.

Stort fremmøde til åbent hus i Bryggerient under Restaurant Gudenaa

 

Lørdag den 20. juni 2015 kunne Oldermand Lars Storgaard stolt klippe den røde snor over til det spritnye bryggeri under Restaurant Gudenaa.


Gennem 3 år har bryggerne i Lauget ledt efter et nyt sted at brygge øl, eftersom lokalet på Solsortevej var nedslidt og uegnet til at huse det våde miljø omkring et bryggeri. Mange bryggere har derfor valgt at investere i små anlæg og brygger hjemme i garagen eller køkkenet.


Med de nye lokaler håber klubben på at kunne puste liv i fællesskabet for brygning igen. For hvis man som medlem har lyst til at prøve at brygge, hvor går man så lige hen?


Det nye bryggeri er en investering lauget har gjort for at sikre der altid vil være øl nok til vore arrangementer, og for at alle medlemmer kan få mulighed for at brygge i stedet for en lille skare.


Det vil være kvit og frit for klubbens medlemmer at brygge i bryggeriet. Eneste krav for benyttelse er at man skal undervises i brugen af brygmaskinerne, samt at bryggeriet skal efterlades i perfekt rengjort stand. Klubben vil også kræve at bryggerne er ansvarlige for at der altid er øl på hanerne til klubbens arrangementer. Typisk vil det dreje sig om 10 fustaser pr. år og alle udgifter (udover tiden) vil blive dækket.


I praksis vil oplæring af nye bryggere foregå ved at der vil blive fastlagt nogle datoer i kalenderen, hvor man kan melde sig til (4-5 stykker), for at blive klogere på processen. En erfaren brygger vil være tilstede og vejlede.


Se billederne fra modtagelsen af den nye brygmaskine


Se billederne fra åbent hus arrangementet

Årsmøde 2015 var et jubilæumsmøde

 

Det var tiende gang Lars Storgaard byder velkommen til årsmøde i Ulstrup Whisky- og Øllaug.

 

Som noget nyt forsøgte vi at afholde mødet på Restaurant Gudenaa, hvor vi ved samme lejlighed kunne fremvise vores nye bryggeri.


78 medlemmer deltog i arrangementet


Se referat og regnskab