|
|
|
|
Per stod for brygget idag. Det er Pers første job som brygmester denne dag. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Selveste Oldermanden for lauget kiggede også ind i bryggeriet. Mon ikke han går med tanker om omsætningsforøgelse via udvidelser af kapaciteten? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Det var muligt at smage på varerne. Her er det ceremonimesteren der tager vare omkring gæsterne. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omkring 30 mennesker havde lagt vejen forbi vores lille bryggeri. |
|
|
|
|
|
|
|
|
En del af håndbryggerne svarede velvilligt på spørgsmål fra de fremmødte. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Per forklarer med stor entusiasme omkring de komplicerede sukkerprocesser der foregår under mæskningen. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Det var muligt at smage på både råvarer og færdigt øl. Der var mange slags bryg, og der var mange forskellige tilkendegivelser af smagsoplevelsen. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Alle generationer var repræsenteret på dagen. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi glæder os til at åbne dørene når vores kapacitet i løbet af sommeren øges fra 25L til 100L ad gangen. |
|
|
|
|
|
|
|